Bevrijdingsfestival Stadspark

Foto: Jan Buurma

Dinsdag 5 mei is zoals ieder jaar het bevrijdingsfestival in het Stadspark, waar vele internationale , nationale en lokale artiesten op treden.

Het festival begint om 12.00 uur.
Grote namen die dit jaar op het Groningse hoofdpodium zullen optreden, zijn onder andere Swinder, de Groningse trots en Jett Rebel bekend van Pinkpop en Lowlands . Jett Rebel is ook  Ambassadeur van de Vrijheid.

jett rebel

Podia’s
Ook zijn er nog 3 podia’s, de Sena Talent Stage, Podium Noord en Local Heroes.

Glennis Grace is een bekende naam die op Podium Noord optreedt van 18.30 uur tot 19.00 uur. Op het podium Local Heroes treedt onder andere Vikings in Tibet op van 17.00 uur tot 17.30 uur. Deze Groningse band won 24 april de POPgroningen Talent Award 2015.

Het hele programma kunt u hier lezen.

Bevrijdingsfestival Groningen heeft een nieuwe entree! De entree van de Drafbaan bevindt zich iets verderop aan de Concourslaan dan de oude, die zich naast de stallen bevond. Ook is de Main Stage een stukje verder naar achteren verplaatst. Het veld is dus ruimer ingedeeld.
entree

En meer…
Naast een zeer uitgebreid muzikaal programma is er nog veel meer te beleven in het Stadspark op 5 mei. Op verschillende plekken in het park zijn speciale plekken ingericht voor sport, activiteiten, kunst en verdieping. Ook is er een Kids Area waar kinderen van alle leeftijden zich de hele middag kunnen vermaken met verschillende activiteiten, sport, muziek en theater.

Kijk voor een plattegrond en alle andere praktische informatie op www.bevrijdingsfestivalgroningen.nl of download de officiële 5 mei-app.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen