Caro Emerald met Metropole Orkest naar De Oosterpoort

Caro Emerald
Foto: © Adrie Mouthaan

Caro Emerald komt met het Metropole Orkest vrijdag 22 december naar De Oosterpoort in Groningen. Na een eerdere samenwerking in 2013 komen het Metropole Orkest en Caro Emerald in december opnieuw samen voor vijf swingende concerten in december

Een moderne ode aan de retro met een mix van orkestrale jazz, ballroom, latin en aanstekelijke melodieën. Nieuwe tracks van Caro Emeralds net uitgekomen en door fifties Exotica geïnspireerde ‘Emerald Island EP’ zullen gespeeld worden. Ook vele oude hits van Caro Emerald zullen de revue passeren.

Metropole Orkest

De nummers van Caro Emerald zullen extra vol klinken door de bewerkingen van het 50-koppige Metropole Orkest(MO): het meest dansbare orkest van Nederland.

Het Metropole Orkest is het grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Het orkest schuift graag nieuwe talenten naar voren en is het gek op spektakel en experimenten. Het MO deelde eerder het podium met grootheden als Ella Fitzgerald en Bono en hedendaagse talenten als Laura Mvula, Woodkid en Gregory Porter.

Onder leiding van de jonge Britse chef-dirigent Jules Buckley zoekt het MO de randen op van de hedendaagse symfonische pop en jazz en doet het alles wat mensen kan raken.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden