Lustrumconcert Popkoor YES! in de Der Aa-kerk in Groningen

Popkoor YES
Popkoor YES
Foto: Bijzondere ocaties Groningen

Popkoor YES! uit Eelde-Paterswolde viert dit jaar haar vijfjarig bestaan met twee optredens op zaterdag 13 mei in de Der Aa-kerk in Groningen.

Popkoor YES! is een amateurkoor dat is opgericht in juni 2012. Het koor zingt vooral bekende popsongs, waarbij recente nummers worden afgewisseld met oudere nummers.

The Colours of Summer

In de lustrumvoorstelling The Colours of Summer komt een wisselend repertoire langs van gevoelige nummers, zoals ‘Fields of Gold’ van Sting tot swingende moderne nummers als ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake. Ook zingt het koor enkele golden oldies, zoals ‘State of Independence’ van Donna Summer. Het koor wordt begeleid door piano, gitaar, cajon en cello.

Speciale gast

Popkoor YES! brengt deze dag in de Der Aa-kerk een afwisselend programma vol muziek, zang en vermaak. Tussendoor kan het publiek genieten van een optreden van Tom Montfrooy. Montfrooy was een van de finalisten van cabaretfestival Cameretten. Hij staat bekend om zijn confronterende, stevige en ontroerende humor.

Twee voorstellingen

Er is gekozen voor een middag- en avondvoorstelling, waarbij ‘s middags extra rekening wordt gehouden met de jongste fans.
De voorstellingen zijn om 15:00 uur en 19:30 uur.

Entree

Volwassenen: € 7,50 voorverkoop en € 9,- aan de deur, jeugd (t/m 16 jaar): € 2,50 voorverkoop en € 3,- aan de deur.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.popkooryes.nl, bij The Read Shop Eelde en Micadeau Mode Paterswolde.

Locaties

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen