Theatergroep Wie Walvis speelt de kindervoorstelling ‘Kraak’ bij VRIJDAG

Wie Walvis speelt 'Kraak'
Wie Walvis speelt 'Kraak'
Foto: Communicatie VRIJDAG

heatergroep Wie Walvis speelt zondag 2 april de kindervoorstelling ‘Kraak’ in het VRIJDAGtheater. Een voorstelling over een stokoud mannetje, zijn koekoeksklok en heel veel regen.

De voorstelling is onderdeel van een nieuwe serie kindertheateractiviteiten bij VRIJDAG. Kraak is de tweede voorstelling in een serie van drie. Kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders kunnen zich samen even jong voelen.

Over Kraak

Sinds zijn vrouwtje er niet meer is vult Kraak zijn dagen met staren naar de regen en praten met zijn koekoeksklok. Soms vergeet hij even dat ze er niet meer is en zet hij thee voor twee of bakt een extra pannenkoekje voor haar. Van verdriet begint hij ook nog eens meer te kraken. Maar dan wordt er onverwachts op de deur van zijn huisje geklopt…

Kindertheater bij VRIJDAG

In februari speelde Gijs van Rhijn de muzikale kindervoorstelling ‘Peter en de Wolf’ en op 14 mei staat theatergroep Alle Hoeken van de Kamermuziek in het VRIJDAGtheater op de planken met de voorstelling ‘Woei!’

Theaterworkshops voor kinderen

VRIJDAG biedt dit voorjaar in het cursusaanbod veel nieuws voor kinderen. Zo ontwikkelde de Groningse theater- en educatiemaker Sara Scholten een serie theaterworkshops voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar. VRIJDAGdocent Natalie van Eerden liet kinderen tijdens de workshop ‘Sprookjes verbeelden’ op een speelse wijze kennismaken met toneel.

De aanvang is om 15.00 uur.

Locatie: VRIJDAG Theater, Noorderbuitensingel 11 in Groningen

Voor meer informatie: bijvrijdag.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen