‘Ladies Only’ bij Mo Lifestle

Stylecoach Babette Aquino.
Foto: © Muruelle Oldenburger

Woensdag 29 maart vindt het damesevent “Ladies Only” plaats Bij Mo Lifestyle in Groningen.

Tijdens dit evenement laat stylecoach Babette Aquino van StyleSense dames zien hoe zij door het dragen van de juiste kleuren, kleding en make up het mooiste van zichzelf naar boven brengt.

Het event Ladies Only wordt georganiseerd door kledingadvies- en eventbureau StyleSense en interieurwinkel Bij Mo Lifestyle.

Babette Aquino

Babette Aquino wil thuisblijfmoeders, werkzoekenden, vrouwelijke ondernemers of dames die gewoon een gezellig avondje willen, er van bewust worden dat investeren in de uiterlijke presentatie hun persoonlijk en zakelijk succes positief kan beïnvloeden.

De eerste indruk wordt namelijk binnen een paar seconden gemaakt en onderzoek toont aan dat 55% gebaseerd is op hoe we ons presenteren.

Tips en producten ervaren

Naast waardevolle tips, kunnen de dames de hele avond door alle huidverzorging- en make-upproducten van het merk Blèzi ervaren en uitvoerig testen. Ook zijn er verlotingen van een persoonlijk kleuranalyse twv €89. Daarnaast krijgen de dames een gratis Blèzi make-up bij het boeken van een workshop én worden kortingen gegeven bij directe aanschaf op alle Blèzi-producten.

Ladies Only door StyleSense en Bij Mo Lifestyle.

Ladies Only is op 29 maart van 19:30 tot 22:00 Bij Mo Lifestyle aan de Verlengde Hereweg 76-1 te Groningen. Het is inclusief een hapje en drankje. Er is plek voor maximaal 50 dames.

Alle dames en belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden