Stand van Stad komt met nieuwe rubriek: Ongevraagd advies!

Foto: De Redactie

De tweede talkshow Stand van Stad van 2017 vindt zondag 26 februari plaats. In deze tweede aflevering zijn onder ander de Nationaal Kinderombudsman Margrite Kalverboer en Corné van Houten, een jonge jongen met een beperking die komt vertellen over wat hij wel kan, en wil.

En er is een nieuwe rubriek: ongevraagd advies over een stadse zaak, waarna de stad er vast en zeker op vooruit gaat.

Line up Stand van Stad #32

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt een prachtige line-up met stadse gasten. Cultuur, politiek en wetenschap en ook de muziek ontbreken deze zondag niet. De stad krijgt een kinderburgemeester, de raad stemde in met een jongerenombudsman en de vacature op Noorderlink is inmiddels gesloten. Hebben jongeren in de stad Groningen behoefte aan deze benoemingen? Ze praten er over met Margrite Kalverboer, de Nationaal Kinderombudsman.

Corné van Houten

De vader van Corné van Houten is het beu, de manier waarop mensen zijn zoon met een lichamelijke beperking benaderen. Hij legde contact met studenten van de Hanzehogeschool Groningen en samen bedachten ze een campagne om gedrag te veranderen. Corné zelf schuift zondag aan en praat op bijzonder wijze over wat hij allemaal wel kan, en wil!

Nieuwe rubriek: Ongevraagd advies!

In onze nieuwe rubriek “ongevraagd advies” praten we met stadjers over een opvallende plek in de stad waarop ons oog is gevallen. Elke aflevering sluiten we af met de vraag of de stad er op voorruit of achteruit is gegaan en vanaf nu willen we de stad een handje helpen met “ongevraagd advies”!

Ook onze publiekslievelingen treden weer aan: Marjolein Rover zocht én vond Glitter & Glamour bij het benefiet van Stichting Help Direct, Wabbesch Wabbesch showt zijn selfies en Bram Esser duikt, voor Opduik TV, op in Beijum.

De opnames van de talkshow zijn gratis bij te wonen op dezelfde dag, om 16.30 uur in het Groninger Forum. OOG TV zendt de opname integraal uit om 20.00 uur.

De entree is gratis, maar wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Locatie:

Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen

Samenwerking

Stand van Stad is een samenwerking van Dagblad van het Noorden, OOG TV, Platform GRAS en het Groninger Forum.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden