Finale POPgroningen Talent Award

Vrijdag 24 april is de finale van de POPgroningen Talent Award in Vera. De POPgroningen Talent Award is dé zoektocht naar muzikaal talent van de provincie Groningen.

In februari werden er acht voorrondes georganiseerd, waar 40 geselecteerde acts het tegen elkaar opnamen in een spannende strijd om een plek in de halve finales. Vier acts zijn overgebleven na de halve finales, Hans Hannemann, Vikings in Tibet, Marble Heart en Oes. Deze 4 acts nemen het op tegen elkaar in de finale.
paint pop

De winnaar wint onder andere deelname aan de Sena Performers POPnl Award in de Melkweg in 2016 en verschillende optredens op festivals zoals Eurosonic 2016 en het Local Heroes podium op het Bevrijdingsfestival Groningen op 5 mei dit jaar. Ook wint men een coachingtraject en deelname aan gastcolleges en masterclasses van Kunst & Multimedia (Noorderpoort) en de Academie voor Popcultuur (Hanzehogeschool) en een waardecheque van Muziekhuis Westerhaven. Naast al deze geweldige prijzen verkrijgt de winnaar natuurlijk ook simpelweg eeuwige roem.

De winnaar van vorig jaar, The Blind Roofers, verzorgen een optreden tijdens de finale.

Finale: 20:30 uur in Vera Groningen.
De entree is € 1,50 (maandkaart).

Expositie
Ook zal er deze avond een expositie te zien en te horen zijn samen met het Groninger Poparchief over de geschiedenis van de verschillende Groninger popprijzen die er in de loop van de jaren zijn geweest. Ze exposeren met foto’s, posters en ander beeldmateriaal op verschillende plekken in de Vera.

Voor meer informatie: www.popgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden