Uittips voor zaterdag 21 januari

Foto: De Redactie

Genieten van alles op het gebied van motoren, niet gepakt worden door ‘Zombies’ tijdens Running Dead, alles op het gebied van gezondheid of Open Huis bezoeken bij Vrijdag behoort allemaal tot de mogelijkheden deze zaterdag.

De Noordelijke Motorbeurs

De 22e Noordelijke Motorbeurs vindt dit weekend plaats in Martini Plaza. Nieuwe en gebruikte motoren, producten en diensten op motorgebied, zoals accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties zijn te vinden op de beus. Ruim 100 standhouders zijn aanwezig.

De openingstijd is van 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie: denoordelijkemotorbeurs.nl

Running Dead op voormalig Suikerunie terrein

Running Dead, de Obstacle Fun Run over 5 km vindt deze zaterdag voor de eerste keer plaats op het voormalig Suikerunie terrein. Running Dead, oftewel de Zombierun van Noord Nederland biedt een uitdagend parcours en heeft de extra uitdaging om niet gepakt te worden door zombies.

Voor meer informatie: www.runningdead.nl

Vivitalize in Watertoren

In de Watertoren in Groningen vindt deze zaterdag Vivitalize, een beurs waarbij lifestyle, gezonde voeding, beweging en orthomoleculaire geneeskunde centraal staan. Het doel van de beurs is kennisdelen, tips en trends bespreken, zin en onzin van elkaar scheiden en inspiratie opdoen. Lees ook:Vivitalize, evenement over gezondheid

De beurs is van 10.00 uur tot 16.30 uur. Locatie: Watertoren van Groningen, Noorderbinnensingel 14

Voor meer informatie: www.vivitals.nl/vivitalize

Open Huis bij VRIJDAG

In het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel is het Open Huis, waar theater centraal staat in het programma. Er zijn doorlopende theatrale rondleidingen door kinderen, Proeflessen Muziek en performance, Spel, Slapstick, Kindertheater, maar ook open lessen, workshops, een catwalk voor kinderen en diverse korte voorstellingen.

De tijd is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Noorderbuitensingel 11 in Groningen.

Zondag 22 januari is er Open Huis Beeldende Kunst bij Vrijdag. Voor meer informatie: bijvrijdag.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen