Vivitalize, evenement over gezondheid

Foto: Google Maps

Vivitalize, een informatieve beurs over natuurlijke gezondheid, energie en lifestyle vindt zaterdag 21 januari plaats in de Watertoren in Groningen. Vivitalize is niet alleen voor gezondheidsfreaks.

Onderwerpen als gezonde voeding, Orthomoleculaire geneeskunde, Sport en Energie balans en Mindfulness komen hierbij aan de orde door middel van lezingen en workshops.

Lifestyle, gezonde voeding, beweging en orthomoleculaire geneeskunde staan centraal in Vivitalize.

Pilletjes zijn handig, brede aanpak is beter

“Wij krijgen veel vragen van mensen met uiteenlopende klachten,” vertelt organisator Tim Kok van Vivitals.nl.

“Ze zitten niet lekker in hun vel, voelen zich niet fit, hangen soms tegen het depressieve aan en willen hun klachten bestrijden met voedingssupplementen. Dat kan soms een uitstekende oplossing zijn. In veel gevallen is het verstandig om het probleem wat breder aan te pakken. Neem bijvoorbeeld je voedingspatroon eens onder de loep, kijk naar je levensstijl, de balans tussen werk en privé, en de hoeveelheid beweging die je krijgt. Een voedingssupplement doet zijn werk vaak beter als het deel uitmaakt van een samenhangend geheel van bewustwording en verandering.”

Kok heeft een aantal professionals om zich heen verzameld om een informatieve en inspirerende beurs over gezondheid in de breedste zin van het woord neer te zetten. Vivitalize is er voor iedereen die op welke manier dan ook belangstelling heeft voor gezond leven.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Het programma bestaat uit presentaties en workshops. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: gezonde voeding, orthomoleculaire geneeskunde, sport en energiebalans en mindfulness.

De beurs van 10.00 uur tot 16.00 uur. Entree is €6,50.

Locatie:

De Watertoren, Noorderbinnensingel 14 in Groningen.

Meer informatie: vivitals.nl/vivitalize

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen