Freek de Jonge: ‘Nederland, laat Groningen niet zakken!’

Foto: PR De Oosterpoort

Cabaretier Freek de Jonge organiseert van maandag 16 tot en met vrijdag 20 januari onder de noemer “Nederland, laat Groningen niet zakken!” in provincie en stad Groningen een vijftal bijeenkomsten.

Hierbij staat de situatie rond de aardbevingsproblematiek centraal, waarbij De Jonge in gesprek gaat met bewoners, politici, wetenschappers en vele anderen. De opbrengst van de avonden gaat naar een goed doel dat direct verwant is aan de aardbevingsproblematiek.

Bijeenkomsten

Freek de Jonge houdt bijeenkomsten in de kerken van Godlinze (Sint Pancratius kerk, maandag 16 januari), Loppersum (Petrus en Pauluskerk, dinsdag 17 januari), Westernieland (Westernielandkerk, woensdag 18 januari) en in Oldenzijl (Nicolaaskerk, donderdag 19 januari).
De entree voor de bijeenkomsten in de kerken bedraagt 5 euro.

Op vrijdagavond 20 januari is er een slotbijeenkomst in De Oosterpoort in Groningen, waar diverse sprekers en artiesten, waaronder Bert Visscher en Arnold Veeman aan meewerken.

Voor deze bijeenkomst én die in Loppersum zijn kaarten te koop via de website van De Oosterpoort.

Meer informatie over de kaartverkoop van de bijeenkomsten in Godlinze, Westernieland en Oldenzijl is te vinden op www.laatgroningennietzakken.nl

Het startschot voor deze bijzondere tournee gaf Freek de Jonge donderdag 12 januari, toen hij te gast was in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden