My F1rst Festival in De Oosterpoort in Groningen

Foto: PR De Oosterpoort

My First Festival, een dag boorrrrrdevol muziek voor kinderen vindt donderdag 29 december plaats in De Oosterpoort.

Optredens tijdens ‘My First festival’ zijn er van onder andere Saartje, Gers Pardoel, Broken Brass Ensemble, Lucky Fonz III, Jeroen Schipper, Blue Grass Boogiemen, Vals Alarm en Ensemble Montage.

Het festival is speciaal bedoeld voor alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar. De Oosterpoort wordt dan omgetoverd tot een grote speeltuin waar uit alle hoeken en gaten muziek klinkt.

Maar er is meer, zoals de theatervoorstelling ‘GRRRRROENTEN’, waarin RAKET het in een half uur voor elkaar krijgt een rijke collectie groenten volledig te laten ontsporen.

Verder zijn er workshops van VRIJDAG, Stout Konijn en Hotmamahot (zij nemen een Knuffelfabriek mee naar het festival). Kinderen kunnen met Zomaarradio een minuut radio maken en met de Beeldboys een mega grote wand met hun ideale festival maken. Door op een trommel te slaan kan een animatiefilm frame voor frame worden bewogen.

Met de kinderwerkplaats van VRIJDAG kunnen kinderen zich verkleden en op de foto als echte popster, een eigen platenhoes ontwerpen of aan de slag gaan met trommels.

Camping

En wat is een festival zonder polsbandjes of camping? Op onze bijzondere camping op de eerste verdieping kunnen kinderen hun eigen tentje opzetten en versieren. Natuurlijk zijn er ook een uitkijkpost voor zoekgeraakte ouders, buggyparkeerplaatsen en verschoningplekken aanwezig.

Het festival is van 10.30 uur tot 15.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden