Waylon naar De Oosterpoort in Groningen

Waylon 2 maart in De Oosterpoort
Foto: PR De Oosterpoort

Waylon geeft donderdag 2 maart een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Waylon komt met zijn nieuwe tour voor 2017: “This is our Night – Waylon on Tour” naar De Oosterpoort. Vorige maand kwam zijn vierde studioalbum “Seeds” uit.

‘Hottest artist’

Afgelopen jaar kon niet stuk voor Waylon. Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte Rotterdam Ahoy shows en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album “Seeds” is de zanger wellicht de ‘hottest artist’ van het moment.

Waylon zal samen met zijn band repertoire spelen van zijn laatste 4 studioalbums, dat garant staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen, meldt De Oosterpoort.

Waylon schrijft over de komende ‘This is our Night’ tour: “Iedere keer als ik in Nashville ben, geniet ik van het feit dat er op iedere hoek van de straat muziek is, tot aan elke venue op Broadway, inclusief The Grand Ole Opry. Dan denk ik: waarom kan dat nou niet in Nederland?”

“Ik heb gekozen voor zalen van 250 tot 1800 man. Juist in de zalen waar iedereen van denkt, daar komt Waylon nooit, wil ik juist staan. Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden