Inschrijvingen Menzis 4 Mijl van Groningen geopend

Foto: Menzis 4 Mijl van Groningen

De inschrijving voor de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen is vanaf vandaag officieel geopend. Ook dit jaar vindt het grootste loopfeest van Noord-Nederland plaats in het tweede weekend van oktober, op zaterdag 12 en zondag 13 oktober.

De Menzis 4 Mijl van Groningen is, met meer dan 22.000 deelnemers op zondag en 3.000 deelnemers op zaterdagavond, hét grootste loopfeest van Noord-Nederland. Het tweede weekend van oktober begint met de Menzis 4Mijl4You op zaterdag 12 oktober. Op zondag 13 oktober om 13.00 uur geeft Wouter Bos, voorzitter Raad van Bestuur van Menzis het startschot voor de 22.000 lopers.

Ren voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Deelnemen aan de Menzis 4 Mijl van Groningen en daarbij het Jeugdfonds Sport & Cultuur steunen kan met de Charity Run. Wanneer je met jouw actiepagina €300,- of meer ophaalt, ontvang je een gratis startbewijs én het Jeugdfonds shirt. Het bedrag van 300 euro staat symbool voor één kind die een jaar lang lid kan worden voor een sport- en cultuurclub. Het Jeugdfonds betaalt namelijk het lidmaatschap van de sport- of cultuurclub voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Ook wordt hierin voorzien in de benodigde kleding of attributen.

In de provincie Groningen zijn er ruim 11.000 kinderen die dat héél graag zouden willen, maar waar er thuis geen geld voor is. “Doneer jij tijdens jouw inschrijving €7,50 of meer? Dan ontvang jij het unieke Jeugdfonds Sport & Cultuur polsbandje! Het is heel hard nodig en wij hopen op jouw support”, aldus de organisatie.

Paralympisch centrum Noord

De Menzis 4 Mijl van Groningen is een event voor iedereen. Dit jaar is vlak voor de start van de wedstrijd een eenmalig een demonstratiewedstrijd waarbij een selectie handbikers die trainen bij het nieuwe Paralympisch centrum Noord op Beatrixoord de 4 Mijl zullen afleggen op het officiële parcours.

Inschrijven voor de Menzis 4Mijl4You en de Menzis 4 Mijl van Groningen kan vanaf vandaag via de onderstaande links:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen