Labyrint lopen voor ondernemers: ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’

Foto: Woldstee Works

Op zaterdagmiddag 4 mei vindt het evenement Labyrint lopen voor ondernemers: ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’ plaats. Daarbij loop je onder begeleiding van Judith Buma en Saskia in ’t Veld het labyrint in de tuin van Woldstee Works te Groningen.

Een labyrint is geen doolhof, maar een ervaring, een belevenis. Er wordt gezegd: ‘In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.’ Het staat symbool voor de weg die wij afleggen in het leven of die je bewandelt als ondernemer in je bedrijf.

“Tijdens deze middag gaan wij specifiek in op het ondernemerschap. In het midden van het labyrint vind je jouw grootste sleutel. Dat is de plek waar jij wilt zijn in het ondernemerschap”, aldus de organisatoren. “Wat dat maar voor jou mag zijn, bijvoorbeeld: omzet, klanten en plezier. Jij stapt het labyrint in en ervaart wat je tegenkomt. Welke spreekwoordelijke beren kom je tegen? Waar mag jij nog in groeien om daar te komen waar je wilt zijn? Welke helpers kom je tegen? Elke ervaring is uniek. Voordat je daadwerkelijk je reis door het labyrint gaat maken, doen we eerst een schrijfopdracht waarmee je focust op jouw ondernemersvraagstuk”.

Vanaf 14.00 uur ben je welkom. Er is koffie en thee en allerlei informatie over het labyrint en labyrintwerk. Om 14.10 uur start het programma dat duurt tot 17.00 uur. Daarna bestaat de mogelijkheid om na te borrelen.

Programma

Vanaf 14.00 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers;
14.10 uur Saskia stelt zich zelf voor en vertelt over het labyrint en labyrintwerk;
14.30 uur Judith stelt zich zelf voor en begeleidt je in een schrijfoefening ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’;
Vervolgens loopt iedereen individueel het labyrint.
15.00 labyrint lopen;
16.00 uur nabespreking, afsluiting en borrel.

Judith Buma is ondernemerscoach voor GOUDZOEKERS. Zij helpt ondernemers het goud uit hun bedrijf te halen en daarin te positioneren. www.judithbuma.nl. Daarnaast organiseert ze online masterclasses, zoals: ‘Help, waar is mijn klant’.

Saskia in ’t Veld is mentor voor bewuste ondernemers en begeleidt zzp’ers bij hun zakelijke ontwikkeling. Daarnaast organiseert zij ondernemersbijeenkomsten, zoals: OntwikkelOntbijt, Lerend Lunchen en Boekenclub voor Ondernemen in Groningen.

Wij sluiten met deze activiteit aan bij Wereld Labyrint Dag op zaterdag 4 mei 2024. Het is de dag waarop het labyrint wereldwijd in de schijnwerpers staat en mensen uitgenodigd worden het labyrint te ontdekken. Voor ons de aanleiding om deze activiteit op deze dag te organiseren.

Praktische informatie

Labyrint lopen voor ondernemers: ‘Ontdek jouw pad naar de grootste sleutel’ is op zaterdag 4 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen, www.woldstee.nl

De prijs is 35 euro (excl. BTW). Aanmelden kan per email [email protected] of telefonisch via 06-26198674.

 

(Bron: ingezonden bericht)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen