Kom in de Kas op zaterdag 6 & zondag 7 april

Foto: @rolfvankoppenfotografie

Kom in de Kas vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 april en staat in het teken van Groene liefde. Kom in de Kas wordt dit jaar voor de 46e keer georganiseerd. In de regio Groningen nemen twee bedrijven deel.

Veel bloemen, planten, groenten en fruit in Nederlandse kassen worden geteeld. Tijdens Kom in de Kas krijgt iedereen de kans om in de kassen te kijken en zelf te zien hoe kwekers dat doen.

Iedereen is uitgenodigd om op zaterdag 6 en zondag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur zijn of haar Groene Liefde te ontmoeten.

Kijken hoe alles groeit, vragen stellen, zien hoe alles wordt verpakt. Reinhart Orchideeën is de specialist op het gebied van orchideeën, tegenwoordig worden er ook tuin- en kamerplanten gekweekt. Tijdens het Kom in de Kas weekend vindt er ook een tentoonstelling van de Japanse bloemsierkunst Ikebana/Ikenobo plaats. Kwekerij De Klimroos is een dagbestedings locatie van Cosis, er werken mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. De cliënten die op de kwekerij werken geven u graag een rondleiding door de biologische pluktuin.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas wordt in 2024 voor de 46e keer georganiseerd. Ieder bedrijf heeft iets eigens te bieden. Op zaterdag 6 en zondag 7 april is Reinhart Orchideeën in Haren open. De Klimroos in Sappemeer is alleen op zaterdag 6 april open. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan bij de twee deelnemende bedrijven.

Kom in de Kas is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis, Sazas, Plantion, Bloemenbureau Holland en Axia Seeds.

Kijk voor meer informatie op www.komindekas.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen