Bezoekers uitverkocht Hullabaloo Festival genieten van keur aan artiesten

In het Stadspark vond zaterdag de derde editie van het Hullabaloo Festival plaats met een keur aan artiesten op vijf podia. Gezelligheid, muziek en sfeer, jong en oud genoot zichtbaar deze dag. Met 30.000 bezoekers was het muziekfestival uitverkocht.

Headliners Zara Larsson, Armin van Buuren en De Jeugd van Tegenwoordig stonden als laatste artiesten geprogrammeerd, maar in de middag was het festivalterrein al goed gevuld met bezoekers. Op het hoofdpodium, de Mayhem werd de middag gestart met Blanks, gevolgd door Rondé, waarbij het publiek meezong met de hits. Vervolgens traden Bløf, Davina Michelle en Goldband een optreden.

Zanger Paskal Jakobsen van Bløf had ‘zin in een feestje voor 25.000 bezoekers in Groningen’, zei hij. Bekende hits kwamen voorbij. En ook Davina Michelle wist het publiek mee te krijgen, evenals Goldband, waarbij één van de zangers de lichtmast in klom.

Bij Brouhaha stond de tent vol bij het optreden van Claude. “Dit zijn mijn laatste woorden, Mon Dernier Mot”, het liedje Frans-Nederlandse liedje Ladada werd uitbundig meegezongen. Ook Flemming zorgde voor meezingend publiek. Van jong tot oud, een klein meisje op de schouders van haar vader, zong elk woord mee met een brede lach op haar gezicht.

Op het podium Razzle Dazzle trad Sera op waarbij het publiek massaal toestroomde en meezong.

Bij de techno van KopjeK in de Pandemonium werd flink gedanst en bij het Hubbub Town x Misfit Podium vermaakte het publiek zich ook uitstekend.

Het weer was fantastisch en droeg bij aan een zomerse sfeer. Tussendoor kon men lekker eten bij de horecapleinen, waar de rijen korter waren dan vorig jaar. Een patatje, ijsje, churros, burgers of kebab, er was voor elk wat wils. Ook van de ‘Snoepfabriek’ werd gretig gebruik gemaakt. Gauw even wat eten en dan weer door naar het volgende optreden.

 

Op het festivalterrein was van alles te zien en te beleven, karaoke, silent disco, een zweefmolen, reuzenrad en een replica van de Martinitoren in het klein.

Stellen, gezinnen, vriendengroepen, van jong tot oud genoten zichtbaar. Het laatste uur van het geslaagde festival verzorgde Armin van Buuren met een geslaagde set, waarbij het vuurwerk en de confetti de lucht in gingen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen