Uittips voor Tweede Paasdag: Zeldzaam Mooi Markt en Paaskermis en braderie in Reitdiephaven

Foto: Archief De Redactie

Deze tweede Paasdag zijn er verschillende mogelijkheden om er op uit te gaan. Naar de Paaskermis en braderie of de Zeldzaam Mooi Markt zijn een aantal mogelijkheden naast de paasbrunch of meubelboulevard.

Paaskermis en -braderie in Reitdiephaven

Schommelen, draaien, dikke knuffels winnen en botsauto’s. Dit weekend is de Paaskermis met leuke attracties te bezoeken in de wijk Reitdiephaven. Ook is op tweede Paasdag een grote gezellige braderie in Reitdiephaven. Rond het plein zijn ook verschillende ondernemers geopend.

Zeldzaam Mooi Markt

Tweede Paasdag is de start van de eerste van vier Zeldzaam Mooi Markten op de Vismarkt in Groningen. Op deze bijzondere zijn allerlei unieke, originele en handgemaakte producten verkrijgbaar. Ook creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers zijn te vinden op deze markt.
.
Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen en kleding. Ook zorgt kunstenaar Oscar Prinsen voor muzikale omlijsting oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop en is er een zeepbellen demonstratie van bellenblaas-kunstenaar Frans van de Kamp.

De markt is van 11.00 tot 17.00 uur op de Vismarkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen