Wonen&Co: Inspiratie opdoen op gebied van wonen

Foto: Publiek Domein

Inspiratie opdoen op het gebied van wonen, koken, slapen, badkamer, tuin en nog veel meer kan bij Wonen&Co de beurs. De nieuwste trends, ideeën en advies zijn te verkrijgen bij ruim 150 standhouders tot en met zondag 12 maart.

Het thema dit jaar is ‘Play’ en verwijst naar een interieur zonder regels. Nieuw dit jaar is de Playground, waarbij bezoekers worden uitgedaagd op een andere manier naar hun interieur te kijken. Behalve kijken en doen zijn de nieuwste trends niet missen. Vooral aardetinten en natuurlijke producten blijven favoriet, maar ook andere speelse trends maken een opkomst. Nieuw dit jaar zijn de nieuwste primeurs op het gebied van Hollands design.

Verder zijn er workshops, keert de Trendclub terug met gratis presentaties en is het Adviescafé aanwezig. Daar kan men een afspraak plannen voor gratis twintig minuten advies van adviseurs die in onder andere architectuur, tuin, verbouw, inrichting en sfeer gespecialiseerd zijn. In de Straat der Favorieten kan worden geshopt.

Bij veel kraampjes is persoonlijk advies te krijgen van de standhouders en zijn leuke accessoires en wanna haves van het moment te koop.

Ook de brandweer is van de partij op de woonbeurs om met de bezoekers in gesprek te gaan over veilig wonen. Dit jaar doet de brandweer dat aan de hand van een simpele vraag: ‘Doe jij je deuren dicht?’

Openingstijden

  • Donderdag 9 maart van 18.00 uur tot 22.00 uur;
  • Vrijdag 10 maart van 13.00 uur tot 22.00 uur;
  • Zaterdag 11 en zondag 12 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.wonenenco.nl.

Lees ook: Studio Skiss biedt interieuradvies bij Wonen&Co

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen