Serie eendaagse workshops beeldende kunst bij VRIJDAG

Illustreer jouw eigen set kaarten.
Illustreer jouw eigen set kaarten.
Foto: via VRIJDAG

Groningse kunstenaars geven op zondag 12 maart een serie eendaagse workshops beeldende kunst bij VRIJDAG. De workshops zijn voor jong en oud.

Iedereen kan meedoen aan kunst en cultuur. Het huis van de amateurkunst voor Groningen organiseert daarom regelmatig eendaagse workshops waarbij je iets nieuws leert of je verdiept in een beeldende techniek, zoals fotograferen, emailleren, illustreren of borduren. En de kunstenaar-docent helpt je met alle technische uitdagingen die daarbij komen kijken. Aan het eind van de middag loop jet met je eigen kunstwerk de deur uit.

De korte workshops zijn een leuke manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende kunstdisciplines en de sfeer in de ateliers en werkplaatsen te komen proeven. Iedereen kan meedoen, met of zonder ervaring, met meer of minder talent.

Workshops

Illustreer jouw eigen set kaarten, door Eva Lenis – Maak een set wens- of ansichtkaarten met analoge illustratietechnieken;
Boekenbezoek, door Leoni Janssen (kinderworkshop) – Bedenk je eigen verhaal en verbeeld dit in een bijzonder boek;
Creatieve ontsnappingstechnieken, door Albert Westerhoff – Vermijd routine en kom tot een nieuwe benadering komt in je creatieve proces.

Korting

Studenten krijgen 10% korting op vertoon van hun collegekaart en Stadjerspashouders kunnen hun jaarlijkse kortingsbon van 20 euro verzilveren.

Ook op 2 en 23 april zijn er workshops. Kijk voor het hele aanbod op bijvrijdag.nl/workshops.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen