Op het Gastronomie Festival zaterdag: Proef de smaak van het Noorden

Restaurant Graansilo, eten en drinken bier en spijs.
Restaurant Graansilo, eten en drinken bier en spijs.
Foto: via Gastronomie Festival

De tweede editie van het Gastronomie Festival vindt zaterdag 17 september na twee jaar corona pauze weer plaats. Op dit nieuwe culinaire festival zijn restaurants te ontdekken en ondernemers uit het Noorden laten bezoekers kennis maken met de lekkerste gerechten en dranken.

Smakelijk nazomeren

Voor de 2e editie van het festival heeft de organisatie gekozen voor een nieuwe locatie bij EM2 Groningen op het Suikerunieterrein. Gastronomie Festival staat voor nieuwe smaken proberen, drank- en spijscombinaties proeven en nieuwe restaurants ontdekken. Daarnaast kun je ook terecht voor de lekkerste speciaalbieren, cocktails, wijnen en koffies. Het buitenterrein van EM2 leent zich dan ook perfect om smakelijk te komen nazomeren op één van de sfeervolle festivalterrassen.

Ontdek nieuwe smaken

Ook een aantal primeurs zijn dit jaar te vinden op het Gastronomie Festival, waaronder het dit jaar geopende Graansilo eten & drinken waar bezoekers kunnen genieten van een bier- en spijscombinatie. Ook kan men terecht voor authentieke Mexicaanse hapjes bij restaurant 11 Once dat binnenkort geopend wordt.‘Bewust’ snacken kan bij De Graanrepubliek en ontdek hoe je gezonder kunt snacken, ook met vegetarische varianten. Natuurlijk ontbreken sushi, ijsjes, steenovenpizza’s en soulfood niet. “Kortom genieten voor het hele gezin”, aldus de organisatie.

Voor groot en klein

Het festival is geheel gehuld in discosferen waarbij de dj’s van 2join licht & geluid voor entertainment zorgen op de dansvloer. Voor de kinderen zijn er een springkussen, schmink, Jumbo-sjoelen, flipperkasten en er is een kinderdisco-uurtje.

De aanvang is zaterdag van 15.00 uur tot 22.00 uur bij EM2 in Groningen.

Kijk voor meer informatie en kaarten: www.gastronomiefestival.nl

Het Gastronomie Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Sligro Groningen en de website Horecagroningen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen