Sfeerimpressie van geslaagde tweede Hullabaloo in Stadspark

Zaterdag vond na twee jaar afwezigheid de tweede editie van Hullabaloo plaats in het Stadspark in Groningen. Alle ingrediënten voor een geslaagde editie waren aanwezig. Mooi weer, muziek van nationale en internationale artiesten, een gezellig festivalterrein en een fijne sfeer.

Van Kygo tot Goldband, Antoon en Kraantje Pappie, Racoon, Meau en Kraantje Pappie tot Kygo het zijn een paar namen uit de line-up. De muzikale rondreis was verdeeld over vijf podia op het feestelijke terrein.

Op de Mayhem, de mainstage, begon de middag met de winnaar van het Eurovisie Songfestival, de Oekraïense popgroep KALUSH Orchestra en het was direct druk bij dit podium. Ook Meau en Racoon zorgden voor een meezingend publiek. Meau betrad het podium ook bij het optreden van Racoon en brachten hun lied ‘Dans mijn ogen dicht’.

Bij Brouhaha, was het eerst nog rustig, maar ook daar werd het uiteindelijk druk, mede door optredens van Goldband en Antoon.

De bezoekers waren vrolijk. Sommige bezoekers vertelden alleen voor de sfeer te komen, anderen laten weten voor een speciale artiest te komen, waarbij Kygo, Goldband, Antoon, Racoon en Kraantje Pappie vaak genoemd werden. Ook Orange Skyline was favoriet onder bezoekers.

Bij de podia Pandemonium, Hubbub Town en Razzle Dazzle was het druk en danste het publiek en genoot zichtbaar.

De aankleding op het festivalterrein was eveneens geweldig met een glijbaan, reuzenrad en karaokecaravan. De Silent Disco was een succes met zingend en dansend publiek. Ook de vele zit- en chillplekken werden gewaardeerd door de bezoekers.

Hullabaloo is een festival voor alle leeftijden en dat was te zien, van jeugd tot ouderen en ook veel gezinnen waren onder het publiek. Kinderen genoten zichtbaar, rennend over het veld, op de schouder bij papa met een koptelefoon op.

Het horecagedeelte was het enige minpuntje tijdens het festival, waarbij het drinkgedeelte voldoende aanwezig was en niet voor extreme drukte zorgde, stonden vanaf 17.00 uur lange rijen bij de foodtrucks. De variatie in eten was er wel maar het duurde lang voor je eten had. Het was niet voldoende, maar de organisatie sprong nog bij door bij de Mac Donalds 800 friet te bestellen. Op de gehele dag kijkt de organisatie terug op een succesvolle dag. “Het was een dag met een gouden randje”, aldus Hullabaloo. “We hebben zò genoten, van al onze artiesten, van jullie en van alles wat er vandaag te beleven was. Bedankt lieve bezoekers!”

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen