The Royal Opera House: An evening with Puccini

Jonas Kaufmann
Jonas Kaufmann
Foto: ©Julian Hargreaves

Zondag 5 juni presenteert het Groninger forum een nieuwe Royal Opera House: ‘An evening with Puccini’ als encorevoorstelling.

An evening with Puccini

In deze gloednieuwe film ‘An evening with Puccini’, geregisseerd door Brian Large en geproduceerd door Arts Alliance, zingt de beroemde Duitse tenor Jonas Kaufmann Puccini’s grootste tenor-aria’s, waaronder Nessun Dorma, samen met aria’s en scènes uit Turandot, Tosca, Manon Lescaut en La Fanciulla del West.

La Scala

Centraal staat Kaufmann’s onvergetelijke optreden bij La Scala, die hij beschreef als een van de grootste avonden van zijn leven. Het evenement, dat het nationaal nieuws in Italië haalde, was zo’n succes dat na vijf toegiften en veertig minuten applaus, het publiek nóg meer wilde.

Deze voorstelling is een encore en wordt dus niet live uitgezonden, zoals de overige opera- en balletvoorstellingen in de serie Royal Opera House Live.

Royal Opera House

Onder de noemer ‘Royal Opera House Live’ worden in het Groninger Forum 6 opera’s en 6 balletten van het Royal Opera House in Londen voor 1 avond live gepresenteerd op het witte doek.

De aanvang is om 11.00 uur.

Voor meer informatie: groningerforum.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen