Wonen&Co de beurs in Martiniplaza

Foto: Martiniplaza.nl

Wonen&Co de beurs vindt voor de 11e keer plaats in Martiniplaza. Het woonevent heeft maar één gouden tip: kom uit je nest! Dit is het voorjaarsthema van Wonen&Co.

Wooninspiratie opdoen op het leukste en best bezochte woonevenement van Noord-Nederland is van donderdag 17 tot en met zondag 20 maart.

De Wonen&Co de beurs biedt dit jaar een broeinest aan woontalenten, schokkend veel informatie over bevingen, de huisartiesten van Wonen&Co, een dosis foodbeleving en veel, heel veel wooninspiratie.

‘Puur wonen hallen’

Een impressie van de nieuwe voorjaarscollecties is exclusief te bewonderen op Wonen&Co de beurs. Onder andere de botanische woontrend gemixt met jungle invloeden is hip en de poeder- en huidskleuren gaan we terug zien in de Nederlandse huiskamer. De opkomst van de ronde en ovale vormen is echter misschien wel dé woontrend van 2016. Ontdek de nieuwste woontrends in de ‘Puur Wonen’ hallen.

Culinair

Wonen&Co de beurs biedt een uitgebreid smaakplein met plek voor lekkere dingen des levens. Nieuw op het plein is de Smaakstudio waar je doorlopend kunt proeven én zelf aan het roer staat. Aanmelden kan bij de Smaakbar.

Schokkend

Bij een woonbeurs in Groningen en aardbevingenprovincie nummer 1, is een plein over bevingen logisch. De elfde Wonen&Co komt daarom met het themaplein ‘Schokkend’. Op dit plein zijn ruim tien specialisten met het doel om het publiek gezamenlijk een klein beetje weg te wijzen.

De specialisten hebben antwoord op vragen over het herstel van schade, kunnen vanaf nul beginnen aan de tekentafel, maken je muren weer spekglad en weten werkelijk alles over zonnepanelen en palletkachels.

Wonen&Co Cinema

De Cinema van Wonen&Co de beurs, een bioscoop die verre van standaard is, toont doorlopend vlogvideo’s, die bol staan van de woontrends van 2016.

Jaarlijks komen ruim 45.000 mensen naar de beurs.

Openingstijden:

Donderdag en vrijdag: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 – 18.00 uur

Entree: € 11,50

Voor meer informatie: wonenenco.nl en martiniplaza.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen