Whiskyfestival Noord-Nederland in Der Aa-kerk

Foto: CC BY-SA 3.0 / Wikipedia Commons/ Visitor7

Het Whisky Festival Noord Nederland vindt plaats vanaf vandaag, vrijdag 18 maart tot en met zondag 20 maart in de Der Aa-kerk.

Duizenden whiskydrinkende bezoekers, al dan niet gekleed in een kilt bezoeken ook dit jaar weer 3 dagen lang het festival.

Op het Whiskyfestival zijn veel stands met whiskyimporteurs uit de hele wereld. Ook worden er masterclasses gegeven door internationaal bekende sprekers. Er zijn belangrijke whiskyschrijvers aanwezig die hun boeken signeren.

Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglas met opdruk en de meeste whisky is vrij te proeven. Voor enkele speciale bottelingen moet bij de stands extra betaald worden.

VIP arrangementen

Voor de verwende whiskyliefhebber zijn er de inmiddels beroemde VIP arrangementen. Hierbij is het het mogelijk om in de luxe van de speciale VIPlounge in kleine groepen deel te nemen aan zeer exclusieve sessies.

Proeverijen

Voor de beginnende whiskydrinker zijn er tijdens het whiskyfestival speciale arrangementen, met een leerzame en zeer toegankelijke whiskyproeverij onder leiding van een ervaren spreker. Er zijn weer diverse zeer exclusieve proeverijen die los te boeken zijn voor de meer gevorderde bezoekers.

Programma

Vrijdagavond 18 maart: 19.00 uur tot 22.30 uur
Zaterdagmiddag 19 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdagavond 19 maart: 19.00 uur tot 22.30 uur = Uitverkocht!, meldt de organisatie.
Zondagmiddag 20 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur

Entree:
€ 30,- per persoon per sessie
€ 90,- per persoon voor een passe partout voor alle sessies

Het Whiskey Festival Noord Nederland is ondertussen een fenomeen en heeft een grote schare trouwe fans uit binnen- en buitenland.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.wfnn.nl

Locatie:

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen