Uittips voor Groningen dit weekend

Foto: De Redactie

Dit weekend kunnen we naar de lustrumeditie van het Theatertapas Festival of naar de MartiniDogShow 2016. Zaterdagavond zijn er verschillende concerten.

Theatertapas 2016

Dit weekend staat Groningen in het teken van het Theatertapas Festival. Dit festival viert zijn lustrumeditie met een drie-daags programma dit jaar.Daarnaast is er een internationale route en een familieprogramma zondag.

Obers verleiden het publiek met een proeverij van hapjes theater langs bijzondere locaties in Groningen. De hoofdlocatie is brasserie Het Paleis, waar de routes beginnen en eindigen en waar de avond wordt afgesloten met een borrel en live muziek.
Lees ook: Lustrumeditie Theatertapas 2016 in Ebbingekwartier
Voor meer informatie: theatertapas.nl

MartiniDogShow in Martiniplaza

De 56ste Internationale hondententoonstelling voor alle rassen vindt zaterdag en zondag plaats in Martiniplaza. Dit jaar biedt het programma een aansprekende internationale keurmeesterlijst, diverse demonstraties en workshops. Er zijn ook diverse stands.

Elke CAC-winnaar ontvangt een replica van de Martinitoren.

De aanvangstijden:

Zaterdag 5 maart 09:00 – 17:30 uur
Zondag 6 maart 09:00 – 17:30 uur

Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen

Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Dope D.O.D. in simplon

De Groningse hiphopformatie Dope D.O.D. geeft zaterdagavond een concert in Simplon.
De show bevat de unieke combinatie van hiphop, dubstep en beats. De aanvang is om 20.30 uur. Voor meer informatie: simplon.nl.

TakeRoot presents: Ethan Johns in Grand Theatre

Om 20.00 uur begint TakeRoot presents: Ethan Johns in het Grand Theatre. De songwriter komt met zijn nieuwe album ‘Silver Liner’. Hij is bekend als producer van onder andere Ryan Adams, The Staves en grote namen als Paul McCartney en Tom Jones. Sinds 2013 brengt Johns zijn eigen muziek uit.
Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden