Lustrumeditie Theatertapas 2016 in Ebbingekwartier

Foto: De Redactie

Vandaag begint het Theatertapas festival 2016 tot en met zondag 6 maart. De lustrumeditie van het kleinschalige cultureel festival is dit jaar op negen bijzondere locaties in en rondom het Ebbingekwartier in de stad.

Theatertapas

Locatietheaterfestival Theatertapas viert dit jaar haar eerste lustrum en dat betekent: feest. Het festival biedt een podium voor voorstellingen van ambitieuze makers, waarbij obers het publiek verleiden met een proeverij van hapjes theater door hen mee te nemen langs bijzondere locaties in het Ebbingekwartier. Theatertapas is bedoeld als een proeverij van dans, theater, muziek, ‘spoken word’ en beeldende kunsten.

De routes beginnen en eindigen op hoofdlocatie de brasserie van Het Paleis, waar de avond wordt afgesloten met een borrel en live muziek.

Enthousiaste lokale ondernemers zoals restaurants, kantoorruimten en uitgaansgelegenheden in het Ebbingekwartier vormen de podia voor de voorstellingen. Deze locaties zijn onder andere de Bovenkamer van Groningen, ook wel bekend als de watertoren, de thuishaven van het NNT de Machinefabriek, het architectonische pand van AAS Architecten en Platform Gras, het architectuurcentrum van Groningen.

Voor de lustrumeditie is het programma uitgebreid tot drie dagen, met een familieprogramma op zondagmiddag en een internationale route.

Voor meer informatie en het programma: theatertapas.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden