34e editie Promotiedagen: #BACKTOLIVE

Foto: Archief De Redactie

De Promotiedagen, het zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland, vindt dinsdag 9 en woensdag 10 november plaats in Martiniplaza. Dit jaar weer live, nadat vorig jaar een online event werd gepresenteerd. Volgens de organisatie ligt de kracht echter in persoonlijk contact. Het event biedt een platform voor ondernemend Noord-Nederland.

Guido Weijers verricht de openingsact dinsdag met een masterclass over geluk. Met zijn wetenschappelijke theatercollege biedt Weijers bezoekers op een vrolijke manier inzichten en antwoorden over persoonlijk geluk. De tweede beursdag wordt geopend door Maria Genova met ‘What the Hack!’

Programma

Deze editie biedt opnieuw een trendgericht programma, met zo’n 75 sessies verdeeld over verschillende podia. Er zijn 12 verschillende beurspleinen. Het zijn clusters van bedrijven uit een branche, thema, regio of businessclub.

Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

Nieuw dit jaar is onder andere het IdeeënTheater van de gemeente Groningen. Een doorlopend programma van workshops, presentaties en interviews geeft een beeld van de stand van zaken post-corona. Het is een ontmoetingspunt voor ondernemers uit verschillende sectoren van de Groningse economie.

The Health Club is ook nieuw dit jaar. Een plein vol tips en tricks over beweging, voeding en mentale gezondheid. Een plaats voor inspiratie voor een gezonde leef- en werkstijl, met actieve workshops, lezingen, demo’s, coachingsessies, zelftests en heerlijk healthy food.

Bekijk hier het complete beursprogramma en het totale beurspleinen overzicht.

Openingstijden

  • Dinsdag 9 november van 12.00 uur tot 22.00 uur;
  • Woensdag 10 november van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Locatie

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen

Lees ookQbuzz: “Speciale pendelbus voor Promotiedagen”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden