Foodhallen van het Noorden in Groningen

Foto: Publiek Domein

Lekker eten, workshops, bakwedstrijden en lezingen staan dit weekend op het programma in Groningen tijdens de Foodhallen van het Noorden.

Culinair Noord Nederland komt dit weekend van vrijdag 29 tot en met 31 januari samen tijdens de eerste editie van de Foodhallen van het Noorden.

Proeven, ervaren en genieten

De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend door de beste foodtrucks, pop-up restaurants, delicatessenwinkels, foodbloggers en vele lokale producten die het noorden van het land rijk is, meldt de organisatie.

Er zijn allerlei nieuwe smaken te ontdekken, er is een grote bar, er komen wijn en wiskeyproeverijen en er kan kennis gemaakt worden met lokale brouwerijen waar u een top speciaal biertje drinkt.

Daarnaast is er een muzikaal programma en voor de allerkleinsten is er een speciaal animatieprogramma. Leerzame workshops en lezingen kunnen ook gevolgd worden.

Foodhallen van het Noorden vindt plaats in de oude drukpershallen van het DVHN gebouw. Prachtige overdekte en verwarmde ruimtes waar vroeger de kranten werden geperst. De locatie ademt nostalgie uit en is het perfecte decor voor het grootste indoor Food- en belevingsfestival van het Noorden.

De entree is gratis.

Openingstijden

Vrijdag 29 januari 15:00 uur – 01:00 uur

Zaterdag 30 januari 12:00 uur – 01:00 uur

Zondag 31 januari 12:00 uur – 23:00 uur

De locatie:

Oude drukhallen Dagblad van het Noorden
Lubeckweg 2, Groningen

Voor meer informatie: foodhallenvanhetnoorden.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden