Circus Bossle wegens groot succes terug in Groningen

Foto: Jans Schulting

Circus Bossle keert terug naar Groningen. Al jaren reist het beroemde Duitse circus door Nederland, maar de afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Begin september is het circus weer te bezoeken op het grasveld naast de speeltuin aan de Reitdiephaven.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim 80 minuten met alle klassieke elementen, zoals vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Voorstellingen

De voorstellingen van Circus Bossle beginnen op woensdag 1 september en vinden, met uitzondering van maandagen en dinsdagen, plaats tot en met zondag 12 september.

Data en tijden

  • Woensdag 1 september om 16.00 uur;
  • Donderdag 2 september om 16.00 uur;
  • Vrijdag 3 september om 16.00 en 19.00 uur;
  • Zaterdag 4 september om 16.00 en 19.00 uur;
  • Zondag 5 september om 11.00 en 15.00 uur;
  • Woensdag 8 september om 16.00 uur;
  • Donderdag 9 september om 16.00 uur;
  • Vrijdag 10 september om 16.00 en 19.00 uur;
  • Zaterdag 11 september om 16.00 en 19.00 uur;
  • Zondag 12 september de laatste voorstelling om 11.00 uur.

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop start op dinsdag 31 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgens is de circuskassa op voorstellingsdagen dagelijks geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kassa is ook geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Het circus is in aangepaste vorm en geheel coronaproof, weer op tournee. “Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling”, meldt Anton Werkman namens het circus. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen, wordt de circustent extra geventileerd en zijn er diverse punten met alcoholgel aanwezig, voor het ontsmetten van de handen.

Omdat bezoekers uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand kunnen houden en vaste zitplaatsen krijgen toegewezen, is een test- of vaccinatiebewijs niet verplicht om het circus te bezoeken. Wel vind er bij de aanschaf van kaarten aan de circuskassa een gezondheidscheck plaats.

Winactie

Ook mogen wij 5 x 2 toegangskaarten verloten onder onze lezers. Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina en like en deel dit bericht om kans te maken op deze gratis kaarten.

Kijk voor meer informatie over het circus op www.facebook.com/circusbossle

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen