3FM Serious Talent Presents: HAEVN – The Brahms – Son Mieux naar De Oosterpoort

The Brahms
Foto: ©Vincent Boon

3FM Serious Talent presents HAEVN + The Brahms + Son Mieux in De Oosterpoort in Groningen op vrijdag 15 april.

HAEVN

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmmuziek componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen resulteerde in het indringende nummer ‘Where the heart is’.

Volvo merkte hun eerste samenwerking op en gebruikte het nummer onder een van hun reclames.Snel na de release van de Volvo reclame werd de band benaderd door een ander automerk. Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame van BMW.

HAEVN is momenteel aan het werk aan hun debuut EP.

The Brahms

In het jaar voor de release van hun eerste EP ‘Meraki’ speelden The Brahms al in de grootste zalen van Nederland. De band deed de aftershow bij The Kooks in de Heineken Music Hall, ze waren de support act bij OK Go in de grote zaal van Paradiso en speelden ze de supportshow voor I Heart Sharks, Fear Of Men en We Were Promised Jetpacks.

The Brahms combineren hun vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen.

 

Son Mieux

Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten).

Son Mieux of te wel Camiel Meiresonne was ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden