Opnieuw online Meezingcafé bij VRIJDAG

Foto: VRIJDAG

VRIJDAG, het huis van de amateurkunst, organiseert vanaf deze vrijdag een serie online Meezingcafés voor jong en oud. Tijdens het Meezingcafé zingen deelnemers live mee met muzikanten en andere Stadjers.

“Livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het online Meezingcafé. Meer dan tien succesvolle edities zorgden al voor een verlichting van eenzaamheid onder gezinnen, ouderen, studenten, koppels en alleenstaanden die door de coronacrisis minder sociale contacten hebben”, aldus VRIJDAG. Daarom lanceert het huis van de amateurkunst opnieuw een reeks online Meezingcafés.

Samen zijn in tijden van afstand

“Ik word altijd enorm blij van de online Meezingcafés”, vertelt organisator en zangeres Isolde van Meerwijk. Samen met haar man Daan van Eijk (piano) verzorgt ze de livemuziek tijdens de cafés. “Het Meezingcafé zorgt ervoor dat we in tijden van afstand toch samen kunnen zijn. Dat geeft niet alleen een gezellige verlichting, maar ook veel plezier.” Wie mee wil doen hoeft niet goed te kunnen zingen, verzekerd Van Meerwijk. “Deelnemers horen elkaar niet zingen, alleen de muzikanten. Maar we zien elkaar wel én je hoort natuurlijk je eventuele huisgenoten!”

Meezingen via Zoom

De online Meezingcafés worden georganiseerd via Zoom. De eerstvolgende editie is op vrijdag 19 maart van 19.30 tot 20.30 uur via Zoom. De deelnamelink wordt vandaag geplaatst op de website van VRIJDAG. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Deelname is gratis en iedereen mag meedoen, ook als je niet kunt zingen!

Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden