Nieuwe wekelijkse talkshow Talk of the Town vanuit Forum Groningen

Foto: Siese Veenstra

Vanaf 5 maart begint een wekelijkse talkshow ‘Talk of the Town’, die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit werpt op de week die komt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen. Met terugkerende ingrediënten als columns, optredens van noordelijke muziekhelden, en dé gast van de week.

De wekelijkse talkshow Talk of the Town wordt gepresenteerd door Forum Groningen en Dagblad van het Noorden.

Drie kwartier aangenaam bijgepraat worden tijdens de vrijdagmiddagborrel.

De presentatoren

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries.

Stadjer Nathan de Vries (29) is presentator en programmamaker. Hij presenteerde onder andere Spuiten en Slikken en de Keuringsdienst van waarde. Hij is nieuwsgierig, ad rem en beschikt over de nodige zelfspot. Lara Harbers is presentator, schrijver, podcastmaker en vaste samenwerkingspartner van kunstcollectief WERC. Ook is ze presentator bij organisaties als het NNT, Eurosonic/Noorderslag en De Kunstbende. Met nieuwsgierigheid, scherpe vragen en een flinke dosis humor zorgt ze voor prikkelende en interessante interviews.

Muziek van noordelijke helden

De muzikale held die op 5 maart het spits afbijt is Inge van Calkar. Zij sluit de show zingend af met haar nieuwe single I won’t let you down. De Groningse zangeres – onder meer bekend van het nummer The ocean never ends – werd begin vorig jaar tijdens Eurosonic Noorderslag verkozen tot Beste Artiest 2020.

Wekelijkse columns

Bram Esser, onder andere bekend van zijn boek De sollicitant, is een van de vaste columnisten. Hij is naast filosoof en publicist ook ontdekkingsreiziger van het alledaagse.

Talk of the Town is van 17.00 uur tot 17.45 uur.

De show is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek welkom om aan te schuiven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden