VRIJDAG organiseert digitale Vrije Inloop in de voorjaarsvakantie

Foto: © Eva Lenis

VRIJDAG organiseert in de voorjaarsvakantie een digitale Vrije Inloop voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Het huis van de Amateurkunst maakte een video met drie opdrachten, die de kinderen thuis met hun ogen dicht kunnen doen. Aan de hand van de opgestuurde resultaten van deze verschillende opdrachten, worden deze onderdeel van een heuse film en echte expositie

De vraag ‘Wat gebeurt er allemaal wanneer je je ogen dicht doet?’ staat centraal tijdens de online Vrije Inloop.

De verschillende opdrachten zijn: Wat zie, hoor of droom jij wanneer je je ogen sluit?

“Als ik mijn ogen sluit, zie ik mijn dromen voor me”, vertelt theaterdocent Maris de Jong. “Ik zie een wereld met gigantische paarse bergen met sneeuw. Ik zie hoe ik op de rug van een megahaai van de berg afglij en zo in de zee terecht kom! Waar droom jij van als je je ogen dicht doet?”

Wanneer kunstenaar-docent Tabitha Brouwer haar ogen sluit, ziet ze allerlei vormen die ze tekent in een dromerige fantasietekening. En muziekdocent Michiel Rasker vraagt zich af of je misschien meer geluiden hoort met je ogen dicht.

De kinderen kunnen in een spraakbericht vertellen wat je ziet op je telefoon, opnemen wat ze horen en de leukste geluiden mailen naar [email protected]. Ook mogen (liggende) foto’s of tekeningen gemaild worden. Ook kan alles dat op papier staat in de brievenbus gedaan worden van VRIJDAG aan de Walstraat 34.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden