ESNS kondigt 49 nieuwe namen aan voor 2021 editie

Foto: ESNS

Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft donderdag nog eens 49 artiesten aangekondigd voor de aankomende editie. ESNS, dat voor het eerst volledig digitaal wordt, vindt plaats van 13 tot en met 16 januari.

Onder de bevestigde artiesten zijn twee Music Moves Europe Talent Awards genomineerden, Rimon (nl), Sassy 009 (no). Daarnaast zijn zes acts geselecteerd in samenwerking met EBU radio stations en zijn 11 Nederlandse acts bevestigd.

Eerder kondigde ESNS al 56 namen aan. De volledige line-up is hier beschikbaar. De komende weken worden meer acts aangekondigd.

Tijdens de digitale editie zijn er naast uitzendingen via NPO 3FM, NPO 3 en de Europese radiozenders, ook sets, die gratis gestreamd worden op het online platform van het showcase festival.

De digitale editie geeft ESNS de mogelijkheid om opkomend Europees talent opnieuw een groot podium te bieden op Eurosonic met de Music Moves Europe Talent Awards ceremonie op vrijdag, terwijl Nederlands talent op zaterdag centraal staat; waar Noorderslag de traditionele barometer van de Nederlandse popmuziek presenteert.

Het showcase gedeelte van het festival is volledig gratis. Het wordt aanbevolen om via esns.nl/tickets voor het festival platform te registreren om updates te krijgen over het platform en nieuwe aankondigingen.

Lees ook: ESNS kondigt eerste 56 acts voor 2021 aan

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden