ESNS kondigt eerste 56 acts voor 2021 aan

Foto: ESNS

Het showcasefestival Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft de eerste 56 artiesten, waaronder tien Nederlandse acts, aangekondigd voor de aankomende editie. ESNS vindt in 2021 plaats van 13 tot en met 16 januari 2021 en wordt voor het eerst volledig digitaal.

Behalve uitzendingen via NPO 3FM, NPO 3 en de Europese radiozenders, worden de sets gratis gestreamd op het online platform om de missie te waarborgen: het promoten en circuleren van nieuwe Europese muziek.

Onder de eerste reeks acts voor Eurosonic en Noorderslag is ook een selectie gemaakt in samenwerking NPO 3FM en de Europese nationale radiostations, verenigd in de EBU (European Broadcasting Union) en genomineerden voor de Music Moves Europe Talent Awards.

De tot nu toe aangekondigde line-up is hier beschikbaar. De komende weken worden volgens ESNS meer acts aangekondigd.

De digitale editie geeft ESNS de mogelijkheid om opkomend Europees talent opnieuw een groot podium te bieden op Eurosonic met de Music Moves Europe Talent Awards ceremonie op vrijdag. Op zaterdag staat Nederlands talent centraal staat; waar Noorderslag de traditionele barometer van de Nederlandse popmuziek presenteert.

Toegang tot festival en conferentie registraties

Het showcase gedeelte van het festival is volledig gratis. Het wordt aanbevolen om via esns.nl/tickets voor het festival platform te registreren om updates te krijgen over het platform en nieuwe aankondigingen.

Op het digitale platform van conferentie zijn er paneldiscussies, keynotes en sessies te volgen en biedt het mogelijkheden tot speed meetings en netwerken en toegang tot de delegates database.

Registreren voor de ESNS-conferentie kost 50 euro, ook verkrijgbaar via esns.nl/tickets.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden