Circus Bossle vanaf woensdag te bezoeken in Groningen

Foto: Steffen Wolf SenA Entertainment Group

In de stad Groningen wordt momenteel de circustent van de Duitse circusfamilie Bossle opgebouwd bij de Reitdiephaven.

De beroemde circusfamilie reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. De stad Groningen heeft de primeur om in aangepaste vorm en geheel coronaproef het circus te bezoeken.

De circustent wordt in Groningen opgebouwd op het grasveld naast de speeltuin aan de Reitdiephaven en Hoogeweg. Door de 1,5 meter afstandsregel heeft het circus het bezoekersaantal beperkt tot maximaal 100 bezoekers per voorstelling.

Bezoekers uit hetzelfde huishouden mogen naast elkaar plaats nemen. Om het door elkaar heen lopen van bezoekers te beperken, mag het publiek tijdens de voorstelling de zitplaatsen niet verlaten. Ook is er in de tent eenrichtingsverkeer gecreëerd en heeft het circus geen pauze meer in de voorstelling opgenomen.

Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen, na elke voorstelling. Ook wordt de circustent, zowel voor als na elke voorstelling, extra geventileerd.

Circusprogramma

Het circus presenteert een ruim 70 minuten durende show met alle klassieke elementen, waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Ook de optredens van de dieren ontbreken niet. In de met zaagsel gevulde piste passeren onder andere Honden, paarden, lama’s en kamelen zullen de revue passeren.

Data en tijden

De reeks voorstellingen in Groningen beginnen op woensdag 2 september om 15.00 uur, vrijdag 4 september om 19.00 uur, zaterdag 5 september om 15.00 en 19.00 uur, zondag 6 september om 11.00 en 15.00 uur, woensdag 9 september om 15.00 uur, vrijdag 11 september om 19.00 uur, zaterdag 12 september om 15.00 en 19.00 uur en zondag 13 september de laatste voorstelling om 14.00 uur.

Kaarten zijn enkel te reserveren aan de circuskassa op locatie. De kassa is, voor voorverkoop, op voorstellingsdagen geopend van 10.00 tot 12.00 uur. De kassa is ook geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop.

De entreeprijzen zijn voor kinderen vanaf 12 euro en volwassenen vanaf euro. Pinnen is bij het circus NIET mogelijk, aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden.

Na de primeur in Groningen vervolgt het circus het tournee door het ommeland langs onder andere Leek, Ten Boer, Hoogezand en Blauwestad.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden