Veelzijdig programma MartiniPlaza bekend; kaartverkoop gestart

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma.
Foto: ©Merlijn Doomernik

MartiniPlaza heeft vrijdagochtend een nieuw veelzijdig programma bekendgemaakt voor het komend seizoen. Een theaterprogramma met veel bekende namen en gezelschappen. Cabaret, muziek, theater, show en kindervoorstellingen. De kaartverkoop is vrijdagochtend gestart.

Het verrassende theaterprogramma voor jong en oud is in aangepaste vorm in verband met het coronavirus.

Cabaret

In september komt Patrick Laureij met acht shows naar MartiniPlaza. Daniël Arends speelt in oktober twaalf keer zijn nieuwe voorstelling Thuis praat ik bijna nooit. Er is nog meer te lachen in het najaar. Ellen ten Damme, Yentl en de Boer, Thijs Lindhout, Kees van Amstel, Pieter Derks, Veldhuis & Kemper, Roué Verveer en Tisjeboy Jay komen allemaal met een (nieuwe) show. (Tekst loopt door onder de foto).

Patrick Laureij – © Jennifer Kunes

Show

Mindfulness & mindset-coach Michael Pilarczyk komt met een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. Ook de Ashton Brothers komen weer naar Groningen.

Muziek

Het theaterprogramma is niet compleet zonder muziek. Geniet van de hits van Frans Bauer of ontdek het verhaal over de drie grote theatervedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong in het theaterconcert De grote drie. Freek Bartels vertolkt meerdere rollen in Buyer & Cellar en Simone Kleinsma en Paul de Leeuw zingen de sterren van de hemel in hun nieuwe voorstelling Zonder jou.

Familievoorstellingen

Voor de kleine theaterliefhebbers staat er ook genoeg op het programma. Peppa Pig, de Sinterklaasshow Tante houdt niet van Sinterklaas, Belle en het Beest, Thomas de Stoomlocomotief en 100% Coco zullen het najaar in MartiniPlaza Thetaer te zien zijn.

Anders dan anders

Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Bij het reserveren van tickets wordt automatisch anderhalve meter afstand tussen de verschillende reserveringen en bijbehorende stoelen aangehouden. Aanvullend wordt een uitgebreid protocol gehanteerd om bezoekers te verzekeren van een veilig bezoek aan het theater. Meer informatie over de aangepaste maatregelen is te vinden via de website www.martiniplaza.nl.

Kaarten reserveren en informatie

Voor meer informatie over het programma en reserveren van kaarten: www.martiniplaza.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden