Online kaartverkoop NoorderZomerProgramma van Noorderzon van start

Death Birth in my Life-Mats Staub.
Foto: © Tanja Dorendorf

De online kaartverkoop van het NoorderZomerProgramma van Noorderzon is vandaag, woensdag 24 juni om 12.00 uur gestart.

De organisatie achter Noorderzon Festival of Performing Arts & Society presenteert een veelzijdig programma, waar steeds een klein publiek live van kan genieten.

Het programma bestaat onder meer uit internationale en lokale voorstellingen, film, installatie, audiotours, lezingen en een wekelijkse talkshow, verdeeld over verschillende locaties in Groningen.

Het internationale gedeelte van het programma bestaat uit een mix van nieuw werk en eerdere hoogtepunten van het festival. Lokale makers presenteren nieuw werk tijdens het zomerprogramma en er zijn lezingen en debatten, theatercollege, voorleesmiddagen voor kinderen en een live talkshow.

Lees ook: NoorderZomerProgramma compleet; divers programma voor klein, maar live publiek

Data en kaartverkoop

Het NoorderZomerProgramma van Noorderzon vindt plaats vanaf de week van 14 juli tot en met zondag 23 augustus op verschillende locaties in Groningen waaronder Grand Theatre, Forum Groningen, Hortus Botanicus Haren, de Groninger Archieven en de Nieuwe Kerk.

Er is steeds een kleine capaciteit kaarten beschikbaar en voor elk programmaonderdeel is het aanschaffen van een online kaartje verplicht.

Veer meer informatie en kaartverkoop: noorderzon.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden