Speeddatedag Noord-Nederland op voor banen in de zorg en welzijn

Foto: Publiek Domein

ZorgpleinNoord organiseert dinsdag 20 oktober samen met de zorg- en welzijnsorganisaties in Groningen, Friesland en Drenthe de noordelijke speeddatedag. Geïnteresseerden kunnen bij ruim 40 activiteiten terecht om kennis te maken en om zelfs direct te solliciteren op vacatures en leerwerktrajecten.

Het aanbod

De organisaties zijn op zoek naar onder andere begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen. Er worden ook mensen gezocht voor ondersteunende functies. Voor mensen die graag de overstap willen maken naar zorg en welzijn, is deze dag eveneens een goed moment om in gesprek te gaan met professionals. Deelnemers kunnen kennismaken met welzijn, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, ervaren of ouderenzorg in hun zit of juist het bijzondere werk in de gehandicaptenzorg hen aanspreekt

De sector is op zoek naar nieuwe collega’s

Maar liefst een op de vijf werkenden in Noord-Nederland werkt in zorg en welzijn. Om voldoende en goede zorg en ondersteuning te kunnen blijven bieden, ook aan toekomstige generaties, zijn er nog veel meer werknemers nodig. Daarom nodigen we geïnteresseerden uit voor deze noordelijke speeddatedag. Mensen die weleens hebben nagedacht over een carrière in zorg en welzijn of juist toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Speeddaten is de manier om op een laagdrempelige en vrijblijvende manier met elkaar in contact te komen.

Aanmelden en informatie

Diverse noordelijke onderwijsinstellingen hebben hun opleidingsaanbod zorg en welzijn speciaal voor de speeddatedag nog eens extra belicht.

In verband met de coronacrisis hebben de deelnemende organisaties de speeddates veelal digitaal georganiseerd en een aantal vindt plaats op locatie.

Aanmelden, meer informatie en de onderwijsmogelijkheden staan op www.speeddatedag.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden