‘Martini Ziekenhuis roept op extra alert te zijn’

Archief De Redactie
Foto: Martini Ziekenhuis

In het Martini Ziekenhuis zijn in de afgelopen week vier medewerkers positief getest op het coronavirus. Bestuursvoorzitter Hans Feenstra heeft iedereen en in het bijzonder zorpersoneel gevraagd extra alert te zijn nu in in Groningen de besmettingsgraad snel oploopt.

Het Martini Ziekenhuis heeft vrijdag alle medewerkers nogmaals opgeroepen de basisregels extra scherp in acht te nemen.

“We zetten ons samen maximaal in om besmettingen te voorkomen. Met resultaat, want we hebben in de afgelopen maanden nauwelijks te maken gehad met besmettingen van medewerkers en patiënten. Helaas hebben we in de afgelopen week vier positief geteste collega’s gehad”, aldus bestuursvoorzitter Hans Feenstra. “Alle betrokken zijn hierover direct geïnformeerd en contactonderzoek is meteen in gang gezet”.

“Natuurlijk maak ik me zorgen over de komende periode. Daarom druk ik iedereen op het hart om thuis te blijven bij klachten, je te laten testen en afstand te houden”.

Het Martini Ziekenhuis heeft voldoende testcapaciteit voor de medewerkers en geen wachttijden voor het testen. Dat betekent dat zorgpersoneel snel weer inzetbaar is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden