GGD Groningen: ‘Geen nieuwe coronabesmettingen in Groningen’

In de provincie Groningen zijn geen nieuwe personen met bewezen COVID-19 vastgesteld. Dat blijkt uit de gepubliceerde wekelijkse update van GGD Groningen.

Sinds het begin van de epidemie is er volgens de GGD bij 371 personen in de provincie Groningen COVID-19 vastgesteld. Dit aantal is gelijk aan de update van vorige week woensdag. Van deze 371 personen zijn 191 mensen werkzaam in de zorg.

Het aantal werkelijke besmettingen in onze provincie ligt hoger dan 367 omdat tot 1 juni 2020 niet alle inwoners met klachten konden werden getest.

Het aantal overlijdens aan een bewezen corona-infectie is volgens de GGD in de provincie Groningen met 17 onveranderd gebleven. Dit aantal is hetzelfde sinds zaterdag 16 mei.

In totaal zijn van 1 juni tot en met 14 juli 9.608 personen getest op het virus. Hiervan bleken elf personen (0,1%) positief te zijn.

GGD Groningen geeft in navolging van het RIVM niet meer dagelijks de toename van het aantal positief geteste COVID-19 patiënten en het aantal overleden COVID-19 patiënten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden