Wonen&Co de beurs 2019

Foto: NDC Mediagroep

Inspiratie opdoen op het gebied van wonen, koken, slapen, badkamer, tuin en nog veel meer kan bij Wonen&Co de beurs. Informatie, advies en inspiratie is te verkrijgen tot en met zondag 17 maart op de beurs in MartiniPlaza.

Rond de 250 standhouders hebben de MartiniPlaza voor vier dagen omgebouwd tot het woonwalhalla. Het thema dit jaar is ‘Spice it Up’ en staat voor een mix van de laatste woonstijlen, nieuwe merken en verrassende concepten.

Grote, bekende merken presenteren hun producten tot kleine ondernemingen die handgemaakte producten verkopen.

Bij veel kraampjes is persoonlijk advies te krijgen van de standhouders, de leukste accessoires en wanna haves van het moment te koop.

In het adviescafé geven adviseurs die gespecialiseerd zijn in onder andere architectuur, tuin, verbouw, inrichting en sfeer het beste advies.

Daarnaast zijn er presentaties van bekende, spraakmakende en enthousiaste sprekers die alles kunnen vertellen over hoe jouw huis de beste sfeer krijgt, wat je moet doen om die ene ruimte nou eens tot zijn recht te laten komen en welke kleuren en materialen je het beste kunt gebruiken.

Wonen&Co heeft drie grote trendhallen, het tuinplein Go Green, het Wonen&Co Café, de Straat der Favorieten, Vakschuur en de Markt. Inmiddels typisch Wonen&Co is het foodplein, dit jaar omgedoopt tot de Snoepwinkel.

De openingstijden

  • Vrijdag van 13.00 uur tot 22.00 uur;
  • Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entree: € 12,50

Kijk voor meer informatie op www.wonenenco.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen