Hoogste punt voor nieuwbouw Molukkenstraat

Foto: Lefier

Lefier bouwt 34 sociale huurappartementen aan de Molukkenstraat. De bouw hiervan heeft inmiddels het hoogste punt bereikt.

Het bereiken van het ‘hoogste punt’ van de nieuwbouw in de Nieuw Indische Buurt werd traditiegetrouw gevierd met de bouwvakkers. De bouwvakkers werden woensdag 31 oktober getrakteerd op een gezamenlijk stamppotbuffet.

Alle appartementen toegewezen

Inmiddels zijn alle woningen toegewezen aan een nieuwe huurder. Binnenkort kunnen de nieuwe huurders de modelwoning bezichtigen.

Alle appartementen zijn gasloos, en daarom organiseert Lefier voor de nieuwe huurders een informatieavond over gasvrij wonen.

Bewoners denken mee

Vanaf het begin zijn bewoners bij de plannen betrokken. Ook wordt straks sSamen met de nieuwe bewoners nagedacht over de invulling van het binnenterrein.

Wijkvernieuwing

In de Nieuw Indische Buurt wordt sinds 2005 gewerkt aan wijkvernieuwing met als doel ervoor te zorgen dat de wijk prettig leefbaar blijft. Waar ooit portieketagewoningen stonden, staan nu moderne appartementen en eengezinswoningen met tuin. Deze nieuwbouw is de afronding van deze wijkvernieuwing.

Als alles volgens planning verloopt krijgen de huurders in het voorjaar van 2019 de sleutel.

Meer informatie over de appartementen is te vinden op www.lefier.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen