FC Groningen hard onderuit tegen PSV

12 feb 2023, 11:15 Sport
football 689259 640
FC Groningen heeft een stevige nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen PSV. Het werd 6-0 in Eindhoven.
De wedstrijd werd gedomineerd door PSV en Groningen verdedigde voornamelijk de eerste helft. Bij rust stond het nog 1-0 op het scorebord, door een goal van Luuk de Jong.
In de tweede helft kwam Groningen er niet doorheen. Na een minuut spelen was het 2-0 door een hard schot van Xavi Simons. In het laatste kwartier werd het 6-0 na doelpunten van Jarred Brantwaithe, Johan Bakayoko, Fabio Silva en Guus Til.
FC Groningen is door het verlies opnieuw gezakt naar de laatste achttiende plaats in de Eredivisie met dertien punten.
Volgende week zaterdag komt FC Emmen op bezoek in de Euroborg. De aftrap is om 18.45 uur.