Zestiende editie G-toernooi FC Groningen

Foto: Jan Buurma

Voor de zestiende keer wordt woensdagmiddag het G-Toernooi van FC Groningen gehouden. Een tiental teams strijden om de titel en wisselbokaal op Sportpark Corpus Den Hoorn.

De deelnemende verenigingen zijn: Stichting De Brug, Zuidhorn, HS’88, Kids United, Kids United dames, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS en Cosis.

De opening van het G-Toernooi is woensdag om 14.15 uur. Aansluitend vindt de loting plaats, waarbij wordt bepaald wie het begeleidingsteam zal vormen bij de deelnemende ploegen. De wedstrijden beginnen om 14.45 uur en de finale staat gepland omstreeks 16.30 uur.

Elk team wordt gecoacht en begeleid door spelers en/of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarbij worden de teams ook ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen.

Het team dat zich het beste aan de regels houdt tijdens het G-toernooi ontvangt de de Menzis Sportiviteitsprijs van maatschappelijk partner Menzis. De grote winnaar van het G-Toernooi mag aan het einde van de dag de G-voetbal Bokaal van FC Groningen in ontvangst nemen.

Ter afsluiting van het toernooi zorgt de organisatie voor heerlijke gehaktballen.

Het G-Toernooi van FC Groningen is een samenwerking tussen Stichting FC Groningen in de Maatschappij, Menzis, de KNVB en het Alfa-college.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden