Uitwedstrijd FC Groningen tegen AZ in Den Haag

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/Jana de Blois

De competitiewedstrijd van FC Groningen tegen AZ wordt komende zondag 18 augustus gespeeld in het stadion van ADO Den Haag.

Een deel van het dak van het AFAS Stadion van AZ stortte afgelopen weekend in, waardoor er niet in Alkmaar gevoetbald kan worden. Met het Cars Jeans Stadion in Den Haag is een alternatieve speellocatie gevonden, meldt FC Groningen. De aftrap blijft op het geplande tijdstip staan van 16.45 uur.

Doordat de capaciteit van zowel het gastenvak als de parkeerplaatsen bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag minder is dan bij het AZ-stadion, mag FC Groningen niet meer dan de 430 reeds verkochte kaarten verkopen. Supporters die al een toegangskaart hebben voor deze wedstrijd en zondag niet naar Den Haag kunnen afreizen, mogen deze kaart tot en met donderdag (15 augustus) 23.59 uur kosteloos online retourneren via www.fcgroningen.nl/geld-retour-az of tot donderdagmiddag 17.00 uur overschrijven op een andere naam in de FanCorner van FC Groningen aan de Boumaboulevard.

De geretourneerde kaarten worden wel opnieuw verkocht. Deze kaarten worden aanstaande vrijdag 16 augustus) vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur aangeboden via kaartverkoop.fcgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden