De compactste sportschool van Groningen!

Foto: Push & Pull

Je perfecte fysiek bouwen, afgetraind de zomer ingaan of lekker socializen in de sportschool. Voor sommige is fitness een dagelijkse bezigheid maar voor vele is het afzien en wordt hun zelfdiscipline op de proef gesteld. De drempel om naar de sportschool te gaan is vaak erg hoog wat ertoe leidt dat de meeste sportschoolleden na enkele maanden alweer afhaken.

Fitness kent weinig beleving

Fitness is saai en fitness kent weinig beleving zijn woorden die je vaak voorbij hoort komen. Veel mensen kennen fitness van de budgetketens. Rijen hardloopbanden en hometrainers die zichtbaar door het raam van een sportschool. Schreeuwende bodybuilders in het krachthonk en weinig gevoel van community. Anno 2019 is dit al lang niet meer het geval. Sport & Gezondheid staat voorop en klantbeleving staat bij veel clubs centraal. De sportscholen van nu hechten steeds meer waarde aan klantbeleving.

Een overwaaiende trend

De afgelopen jaren schieten de sportscholen in Groningen als paddenstoelen uit de grond. Veel van de nieuwe sportscholen zijn afkomstig van budgetketens. Maar dit zijn niet alleen nieuwe type sportscholen. Een overwaaiende trend vanuit de randstad zijn de botique fitnessclubs. In tegenstelling tot de budgetsportscholen zijn botique fitnessclubs vaak kleinschalige compacte sportscholen gericht op specifieke doelgroepen met meer service. Hoogwaardige equipment, unieke fitnesssporten, community & samenhorigheid staan centraal.

De compactste sportschool Groningen centrum

Een onlangs geopende botique fitnessclub in de binnenstad van Groningen is Push&Pull Fitness. Push&Pull Fitness is een compacte sportschool van 200m ingericht om effectief te kunnen trainen. Push&Pull is niet je normale sportschool. Bij Push&Pull heeft iedereen een vorm van begeleiding. Zo is er altijd een personal trainer op de vloer aanwezig om je vragen te beantwoorden en train je in een compacte sportschool. Push&Pull is zo ingericht dat je effectief kunt trainen in een compacte omgeving. Door de compacte omgeving ben je sneller geneigd om met andere te communiceren en trainen beginners samen met gevorderdere.

Ben jij die budget ketens ook zat? Kom dan langs bij Push&Pull Fitness en ervaar het zelf! Je vindt ons aan de Nieuweweg 11, in het centrum van Groningen.

sportschool

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden