Profvoetballer Arjen Robben zet punt achter carrière

Foto: Archief De Redactie

Arjen Robben zet een punt achter zijn carrière als profvoetballer. Dat maakte de voormalig international Robben donderdag bekend.

Robben nam na zijn laatste wedstrijd voor Bayern München bewust de tijd om te beslissen over zijn toekomst. ‘Zonder twijfel is het de moeilijkste beslissing die ik in mijn loopbaan heb moeten nemen’, aldus de verklaring van.

Robben begon zijn voetbalcarrière als speler bij FC Groningen. Hierna speelde hij bij Chelsea, Real Madrid en Bayern München. Daarnaast speelde Robben 96 interlands voor Oranje. Robben maakte op 10 oktober 2017 de twee doelpunten in zijn laatste WK-kwalificatieduel voor het Nederlands elftal tegen Zweden.

Robben bedankt in zijn verklaring iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan zijn hele carrière en vooral zijn gezin voor de ‘onvoorwaardelijke steun, begrip en liefde’.

‘Het is tijd voor een volgend hoofdstuk en ik kijk er naar uit om meer tijd door te brengen met mijn vrouw en kinderen en samen te genieten van al het moois dat nog voor ons ligt’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden