Donar op gelijke hoogte in finalereeks tegen Landstede

Donar staat weer op gelijke hoogte in de best-of-seven finaleserie tegen Landstede Zwolle door dinsdagavond in eigen huis te winnen. Het werd 88-82 in de vierde wedstrijd. Het staat nu 2-2.

Het was een enerverende wedstrijd waarbij het eerste kwart naar de Zwollenaren ging, 21-24. In het tweede kwart kwam Donar op voorsprong mede door rake schoten van Teddy Gipson. De stand bij rust was 47-41.

In het derde kwart stond het 65-51 in het voordeel van Donar. Met nog 1 seconde te gaan scoorde Jason Dourisseau een driepunter en zorgde daarmee voor de winst.

Topscorers voor Donar waren Lance Jeter met 21 punten en Teddy Gipson met 20 punten.

Aanstaande donderdag, op Hemelvaartsdag speelt Donar de vijfde wedstrijd in Zwolle. Zaterdag 1 juni volgt de zesde wedstrijd om 16.00 uur in MartiniPlaza.