Open Dag bij Donar

Foto: Publiek Domein

Zondag 27 september is de Open Dag van Donar.

Deze open dag biedt een uitgebreid programma vanaf 13.00 uur met om 16.00 uur de afsluiting met een oefenwedstrijd tegen Basketball Braunschweig.

Het programma biedt een Clinic waarbij alle kinderen (binnen sportschoenen meenemen), tussen 13.00 uur en 14.00 kunnen meedoen op het veld.

Daarnaast is er een Forum, waaraan Gert Kiel (voorzitter), Martin de Vries (technische zaken), Erik Braal (Coach), Ross Bekkering (aanvoerder) en Bert Nienhuis (SV Donar voorzitter) deelnemen, meldt Donar.

Aansluitend is om 14.00 uur de spelerspresentatie, waarna ze handtekeningen uit zullen delen en om 15.00 uur is de dans clinic van de Cheerleaders van Donar waar iedereen aan mee mag doen. De dans clinic wordt gegeven in de zijfoyer van MartiniPlaza.

Oefenwedstrijd  
Om 16.00 uur speelt Donar na de spelerspresentatie een oefenwedstrijd tegen Basketball Braunschweig. Deze wedstrijd is net als de Open Dag gratis.

De overige activiteiten zijn een quiz georganiseerd door de Supportersvereniging Donar en de leden- en merchandiserstand waar supporters voor vragen terecht kunnen of kunnen aanmelden als lid.

Voor meer informatie en het complete programma: donar.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden